Welkom bij Marc en Ilse Verhoeven biljartservice en shop. Een familiebedrijf waar de klant op de eerste plaats komt!
Wij verzorgen voor u alles aangaande biljart van het herstellen van keuen, plaatsen van biljartlakens tot de verhuis en plaatsing van uw biljart. Zaakvoerder Marc Verhoeven is reeds meer dan 30 jaar actief bezig in de biljart-wereld. In onze biljartshop geven wij deskundig advies bij de aankoop van keuen en toebehoren tot biljarts. Verschillende merken zijn bij ons verkrijgbaar.

Molinari Cues

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

VAN MOERKERKE bvba is gespecialiseerd in de bouw, totaalrenovatie en sanering van tankstations.

Wij verzorgen de totaalinrichting van commerci├źle stations evenals de installaties voor priv├ędoeleinden en industrie.
Vanaf het ontwerp en vergunningsaanvragen, over de bouwfase tot en met de afwerking en oplevering van uw benzinestation, steeds conform aan de strengste veiligheidsnormen en de geldende milieuwetgevingen. En dit al meer dan 30 jaar.

ASBL, WAAR UW COMFORT ONZE TROTS IS

Al jaar en dag zijn wij specialisten op het vlak van terrasoverkappingen, zonweringen, ramen en deuren, rolluiken, garagepoorten en raamdecoratie. Een gevestigde waarde in Lint en omstreken, gekend om zijn expertise. Sinds eind 2021 zijn wij ook terug te vinden in onze nieuwe vestiging in Geel. U als klant komt voor ons op de eerste plaats en net daarom streven wij telkens naar de beste kwaliteit en uitstekende service.

Onze vakmannen zorgen bij elk project voor comfort, veiligheid en esthetiek. En dat op een energiebewuste manier en in samenwerking met Winsol, onze hoofdleverancier.